joi, 10 decembrie 2015

MILITARI DIN FILIALELE SCMD MUNTENIA SUD, APARATI LEGEA!


Stimati camarazi din Filialele SCMD Muntenia Sud - FIDELI Romaniei!

...<< ARMATA este subordonata exclusiv vointei poporului pentru garantarea suveranitatii, a independentei si a unitatii statului, a integritatii teritoriale a tarii si a DEMOCRATIEI CONSTITUTIONALE. In conditiile legii si ale tratatelor internationale la care Romania
este parte, armata contribuie la apararea colectiva in sistemele de alianta militara si participa la actiuni privind mentinerea sau restabilirea pacii>>...( Constitutia Romaniei, Capitolul V, Sectiunea 1, Art.118 ( 1 );
...<< PARLAMENTUL este organul reprezentativ suprem al poporului roman si UNICA AUTORITATE legiuitoare a tarii>>... ( Constitutia Romaniei, Capitolul 1, Sectiunea 1, Art.61( 1 ).

Fara a intra in detaliile obscure, ale introducerii unei Ordonante de Urgenta ( avand sprijinul ,conform declaratiei ministrului Apararii, al ong.urilor militare si sindicatelor), precum si al grupurilor de interese din interiorul sitemului( spunem noi ),  HOTARAREA  noastra, a TUTUROR militarilor, de a face SCUT pentru APARAREA Legii 223/2015, prin orice mijloc democratic de lupta, este suficienta!
Numai in felul acesta aparam democratia constitutionala!
Pentru NOI, este foarte clar, atat modul insidios de introducere a acestei ordonante, cat si modul dubios al ACORDULUI dat de aceste ong.uri militare si sindicate. Cert este , ca TOTI cei ce au contribuit fara nici-o mandatare la acest acord, vor raspunde! Noi nu am mandat pe nimeni sa fie de acord cu INCALCAREA LEGII!
Ne temem si de complicitatea Parlamentului. Altfel cum s-ar fi dat Ordonanta , pentru modificarea unei Legi Organice?
Mai mult, avem de-aface c-un premier care induce in eroare -  una declara, alta face! Un premier si un guvern imprevizibil, mandatat pentru un an de zile , care si-au permis sa modifice o Lege organica , pentru generatii de militari si care oricand, in orice zi , poate emite o noua Ordonanta prin care, abroga Legea!
Militari! APARATI LEGEA! APARATI CONSTITUTIA! APARATI ROMANIA!;
Noi nu putem fi manipulati cum sunt ong.urile de "utilitate publica"!
Trebuie sa impunem Parlamentului, sa emita un act normativ prin care sa LEGIFEREZE IMUABILITATEA LEGII PENSIILOR MILITARE DE STAT!
Consideram ca in astfel de imprejurari, in conditiile in care  guvernul unei tari , ofenseaza consecvent armata, trebuie ca Presedintele si Parlamentul Romaniei, sa decreteze organizarea unui REFERENDUM in care populatia Romaniei, sa spuna foarte clar daca, armata mai este sau nu necesara!
Urmarim cu atentie, evolutia acestui eveniment nefericit, neavenit si nelegal!

Honor et Patria, Vae Victis!

Vicepresedinte Coordonator Filiale SCMD Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu