duminică, 25 ianuarie 2015

RASPUNS PUNCTUAL.



FILIALA PITESTI
Biroul Operativ


SUBSCRIEM NECONDITIONAT, la Miscarea Nationala Anticoruptie!
Este timpul ca tot potentialul uman valoros, al acestei Tari, sa treaca la actiune!
NOI suntem un DETASAMENT INAINTAT care ducem lupta inca din 2010 si o vom continua pana la obtinerea Victoriei Totale impotriva impostorilor politici si de alta natura! Toate argumentele aduse in prim -planul Imaginei Publice, stau marturie despre JAFUL NATIONAL instrumentat de asa zisii politicieni din 1989 si pana in prezent! Trebuie nu numai demascati, dar si sanctionati conform legii, NU numai pe cei corupti, ci pe toti cei care i-au sprijinit !
Reconciliere, DA! Pentru oamenii onesti ! Toate scursurile societatii din CULTE, din SPORT, din ADMINISTRATIE, din politica , din INSTITUTII ale STATULUI, cand ajung in fata completelor de judecata, SE IMBOLNAVESC SUBIT!...Nu suporta procedura detentiei, etc...
Dar cine sunt acestia domnilor, care si-au promovat la vedere TOT ALAIUL RUBEDENIILOR de cea mai proasta calitate in functii de decizie si de alta natura in statul de dtept ? Am ajuns o tara de cumetrii cu nasi - fini, fini - nepoti, nasi - fini- copii -nepoti -hoti -manelisti tigani  dovediti, etc...Si o spun fara teama, ca EI fac legea in tara asta?
GATA, sa icheiem "pactul "cu intunericul!

Honor et Patria , Vae Victis!

Presedintele Filialei Pitesti - Vicepresedintele CD/SCMD  Coordonator Filiale Muntenia Sud
colonel Victor Popescu