duminică, 25 ianuarie 2015

INITIATIVA.







                                                 ... ofiterul trebuie sa fie sluga onoarei si a demnitatii! ( I.C.Bratianu)


Este  o initiativa NATIONALA pe care o apreciem si careia NOI, cei din Arges, ii dam curs!


  
TABEL NOMINAL
cu militarii în rezervă ÅŸi în retragere care solicită ca noua lege a pensiilor militare de stat  să asigure egalitate de tratament,  
indiferent de data trecerii în rezervă, prin recalcularea tuturor pensiilor militare. 
Dacă prin noua lege nu se va face ,,Dreptate până la capăt” în sensul că nu va fi respectat ,, principiul egalităţii, prin care se asigură tuturor participanÅ£ilor la sistemul de pensii militare de stat, un tratament nediscriminatoriu, între persoane aflate în aceeaÅŸi situaÅ£ie juridică, în ceea ce priveÅŸte drepturile ÅŸi obligaÅ£iile prevăzute de lege;(Art. 2. – Principiile de bază ale sistemului pensiilor militare, pct. b) - din proiect) ÅŸi nu se vor restitui sumele abuziv reÅ£inute în urma procesului de recalculare/revizuire, solicit (consimt participarea la) organizarea de acÅ£iuni de protest în uniformă militară (fie ÅŸi ,,incompletă” - după cum  Elena Băsescu –fata preÅŸedintelui României ÅŸi comandant al forÅ£elor armate - ÅŸi-a făcut campanie pentru alegerile europarlamentare din anul 2009,  MApN considerând că nu a încălcat legea.1
 
Nr.
crt.
Numele ÅŸi prenumele
Gradul mlitar (r.)
Garnizoana /
Ultima funcţie îndeplinită în activitate
Serie ÅŸi nr. BI/CI sau Nr. Dosar de pensie
Semnătura
Obs.
Sunt membru al asociatiei…
1
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
6
 
 
 
 
 
 
7
 
 
 
 
 
 
8
 
 
 
 
 
 
9
 
 
 
 
 
 
10
 
 
 
 
 
 




  1. Se prezintă materialul de aici: http://www.realitatea.net/mapn-elena-basescu-nu-a-purtat-o-uniforma-militara-completa-prin-urmare-nu-a-incalcat-legea_536187.html)



 


 




MApN: Elena Băsescu nu a purtat o uniformă militară completă, prin urmare nu a încălcat legea



Miercuri, 10 Iunie 2009


Elena Băsescu nu a purtat o uniformă militară completă, prin urmare nu a încălcat niciun regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Naţionale, Constantin Spânu.



 




 


"Din punct de vedere al regulamentelor militare, nu este vorba de o uniformă militară completă. Mai există ÅŸi elemente care lipseau, cum ar fi semnele de armă, ecusonul cu numele, ecusonul de identificare cu România, sau gradele. Doar toate aceste elemente alcătuiesc o uniformă militară completă", a declarat Spânu, conform regulamentelor militare, în cazul Elenei Băsescu.


 


Scutaru: "Elena Băsescu uită că în uniforme similare au murit 11 militari români în Afganistan"


 


 



Foto: RTV


 


Realitatea TV:


Poliţia Cluj s-a autosesizat după ce pozele cu Elena Băsescu în uniformă militară, cu însemnele Armatei, au apărut în presă. Ţinuta pe care a purtat-o Elena Băsescu în campania electorală seamănă perfect cu uniforma militarilor care luptă în Irak şi Afganistan.



 


"... Uniforma nu este completă. Se poate vorbi despre uniformă atunci când este completă", a precizat Constantin Spânu, purtător de cuvânt MApN.