duminică, 6 iulie 2014

CONCLUZIE LA ULTIMA ETAPA, DE APARARE A DREPILOR REZERVISTILOR MILITARI!


doamnelor si domnilor,
Desi scopul major - principal, al tuturor cadrelor militare in R si  R, acela de redobandire a proprietatii - pensiile  militare de stat, NU a fost indeplinit si nici nu sunt semnale in acest sens, cochetarea multora dintre dv.stra cu nepasarea, cel putin la acest moment destul de controversat, este de neinteles!
Ma refer la marea majoritate dintre aceia, care au fost pensionati in baza Legii nr.164/2001, deoarece tocmai acestia care prin sacrificii enorme, au facut posibila  intrarea Romaniei in NATO, sunt la aceasta data, FARA pensii militare. Cei carora in mod NEjustificat si NElegal li s-a intins mana cereasca a "contributivaitatii"in scop electoral- politic, sunt preocupati fireste, de mentinerea acestei mari vulnerabilitati ! Unii dintre ei, daca nu toti,  cred ca se mira de pomana politica << contributivitatea>> ,facuta cadou de trecuta si actuala putere! Ramane de vazut pentru cei din urma, chestiunea pentru care, acum vreo patru ani de zile, erau stapaniti de crizele onoarei, demnitatii si respectului  pentru valorile institutiei militare... FALS!
Crimele guvernarii Boc - Anastase, impotriva militarilor rezervisti, au ramas neatinse.Aceasta nu inseamna ca nu le va veni randul spre o sentinta dreapta. Modul general de comportament al rezervei armatei insa la acest moment, intareste convingerea ca  sunt acceptate si de ce nu, daca se poate, sa mai fie!
Ramasi printrei cei singuri in malaxorul indolentei sociale/sindicale/militare, Filiala Pitesti, consecventa respectarii obligatiilor statutare sindicale si a obiectivului general strategic stabilit - de aparare a drepturilor noastre militare-, a parcurs in justitia romana, toate etapele procesuale - ultima fiind la CCR- institutie sesizata de ICCJ pentru exceptiile de NEconstitutionalitate la OUG 1/2011. Suntem indreptatiti in conformitate cu procedurile stabilite de Comisia Juridica Europeana , sa ne adresam CEDO!
Avem si argumentele, avem si dreptul, avem si toate motivele impotriva unui stat cu politici de typ mafiot, care ne-a furat nu numai sume importante de bani, dar ne-a furat un drept constitutional - dreptul la proprietate -pensia militara de stat!
Decuplarea rezervistilor de la sistemul activ al armatei, functioneaza in Romania de TREI ani de zile, cu prejudicii enorme, atat in plan economic dar si al securitatii si sigurantei nationale! Nimic nu se spune despre aceasta mizerie institutionala ! 
Atragem atentia ca Filiala Pitesti, NU va fi nici manipulata si nici intimidata de vreo structura politica, militara sau de alta natura, nici din interior si nici din exterior. Nu avem nevoie de felicitari si nici de multumiri...ramanem la constatarea realista potrivit careia : Daca TOATE Filialele ar fi procedat ca noi, SCMD si ANCMRR, ar fi fost astazi, la inaltimea asteptarilor celor care si-au jertfit viata, pentru ca noi sa fim continuatorii lor!
Opunerii la punerea in executare de catre CPS/M.Ap.N.a HJD si irevocabile in procesul de recalculare a pensiilor militare , vom oferi surpriza EXECUTARII Silite! Mai mare JENA ca sa nu zic RUSINE, nu exista intr-un stat membru NATO! Cu un tupeu fantastic, de neimaginat, unii reprezentanti ai CPS si DAJRP / M.Ap.N.,isi imagineaza ca venind in fata completelor de judecata sa sustina ATENTIE:...<< respingerea actiunii noastre ca nefondata>> ...sterg urmele inculpatilor...; NU! le ampreteaza mai tare!
Si pentru a elimina unele "eclipse"de interpretare exacta, redau mai jos raspunsurile CPS, la initierea de catre noi, a procedurii de EXECUTARE SILITA!
Concluziile ca si atitudinile, conform gradului de pregatire si intelegere, va apartin!

Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu


RASPUNSUL CPS / M.Ad.I.



RASPUNSUL CPS/  M.Ap.N.