miercuri, 9 iulie 2014

APEL CATRE TOATE FILIALELE SCMD!

domnilor presedinti ai Filialelor SCMD,

Conform ultimelor declaratii politice ale premierului Romaniei, am inteles ca pericolul inexistentei legii pensiilor militare de stat, este iminent !
Prin simpla abrogare a legilor criminale boc impotriva militarilor in problema pensiilor militare de stat- cea mai electa masura guvernamentala -totul revenea la normalitatea legala, dar...asa vrea domn' premier care se scuza pe FMI...Fi domnule serios, ca FMI nu are nici-o problema cu pensionarii militari...;
Pe de alta parte, obedientii din structurile abilitate ale M.Ap.N.,in mod vadit neprofesionist si necamaraderesc, se opun cu vehementa in procesele ce le avem pe rol la nivelul instantelor de judecata si mai mult, la punerea in executare a hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile in procesul de recalculare a pensiilor militare de stat.
Filiala Pitesti, Rm.Valcea si Curtea de Arges, au trecut la punerea in aplicare a procedurilor de Executare Silita impotriva CPS a M.Ap.N.
Facem apel la toti cei care sunteti in aceasta situatie - cu hotarari judecatoresti definitive si irevocabile in procesul de recalculare a pensiilor militare de stat - sa procedati in consecinta.
Va stam la dispozitie cu orice informatie in domeniu, pe adresele de E-mail ale Filialei Pitesti ( victorpopescu9255@yahoo.com) si Filiala Rm.Valcea ( almarin9@yahoo.com).

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !

Presedintele Filialei Pitesti,
Colonel Victor Popescu