luni, 30 iunie 2014

REZULTATUL ACESTUI DIALOG CA SI DEMERSURILE CONSECVENTE PE CARE LE-AM PROMOVAT IN JUSTITIE, POT FI VALORIFICATE PE DATA DE 03.07 2014, PENTRU ADMITEREA CELOR DOUA EXCEPTII DE NECONSTITUTIONALITATE IN PROCESUL DE RR AL PENSIILOR MILITARE!



Discutii la Curtea Constitutionala (CCR)



In atentia tuturor membrilor SCMD


Cu sprijinul liderilor Fundatiei Romane pentru Democratie prin Drept (aliatii nostri in cadrul CNSC), asociata Comisiei de la Venetia, am avut astazi, 30.06.2014, intre orele 11.30-13.00, o intrevedere la sediul CCR cu dl. presedinte Augustin Zegrean. Am abordat punctual aspectele de neconstitutionalitate existente in legislatia basista referitoare la toate categoriile de militari, precum si unele inadvertente aparute chiar in citatia trimisa noua de CCR, in legatura cu solutionarea solicitata de noi a exceptiei de neconstitutionalitate, programata pentru ziua de 3 iulie 2014.

Dupa cinci ani pot sa apreciez ca, in sfarsit, apar semnele normalitatii, dialogul fiind nu numai posibil ci si necesar. Pentru noi, este vorba despre valorificarea demersurilor juridice facute prin grupul de filiale Muntenia Sud, gratie tenacitatii domnului vicepresedinte Col. (r) Popescu Victor, caruia ii multumim inca odata pe aceasta cale.


PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU