duminică, 6 aprilie 2014

ESTE TIMPUL CA IN SITUATIA DE FATA IN CARE NE AFLAM, INCERTA SI TENSIONATA, ASA CUM AM INVATAT , SA RIDICAM GRADUAL CAPACITATEA COMBATIVA A FILIALELOR!



Stimate domnule Presedinte -general bg.Ferariu,
Am onoarea sa va salut!
Sunt inca sub impulsurile emotionale ale consternarii totale !
Am citit cu mult interes mesjul dv.stra  si raspunsul domnului Presedinte Dogaru! Am reflectat cu toata responsabilitatea asupra consecintelor, acelea de amplificare a acestui fenomen unicat, nemaiintalnit si spre TOATA JENA conducerii MAp.N!
Este tot mai clar, ca prin tot soiul de lichele care au patruns nemeritat in sistemul militar, se incearca indepartarea noastra in mod sistematic, concertat si individual , pentru ca avem curajul sa aratam natiunii, negru pe alb, faptele gastilor politice mafiote care au modificat starea de atitudine normala dintre cetatenii tarii, dezbinandu-i pentru ca Ei, sa controleze puterea!
Din pacate sunt multe cadre militare active si in rezerva, obediente puterii pentru avantaje gen galeata cu zahar, ulei, faina si ra..t, care s-au vandut pur si simplu, exact ca in regimurile de tip fanariot! Altfel NU se poate explica sub nici-o motivatie din lume, atitudinea acestui '"comandant"!
Punctul meu de vedere, al Biroului Operativ unde avem ca membru de onoare pe maestrul Avocat Savu Ion si  al membrilor Filialei Pitesti, fata de situatia punctuala prezentata, este sa-l actionati in judecata pentru ABUZ in serviciu! Filiala Pitesti si Toate Filialele din tara va sustin! Nu se poate asa ceva intr-un stat de drept! Indivizi de acest gen perturba grav functionalitatea  sistemului si ei trebuie anihilati si indepartati.! Inclusiv cei lasati de Oprea sa faca treaba pe care o stim cu totii, pana la capat! Va rog insistent sa nu-i acceptati nici-o scuza, pentru ca este posibil indrumat fiind de ''instrumentele''de supraveghere, sa ajunga la aceasta atitudine!
Cred deasemenea, ca ar fi intelept ca in numele tuturor militarilor rezervisti ai SCMD, sa adresati un raport  Reprezentantilor NATO, pentru a cunoaste situatia reala din armata Romaniei!
Cred ca ati luat la cunostinta despre situatia membrilor de sindicat ai Filialei Pitesti, care si-au redobandit drepturile FURATE de guvernul Boc, prin HJD si Irevocabile in procesul recalcularii pensiilor militare de stat. Ei bine, Ministerul Ap.NU vrea sa le puna in executare! Am incercat toate formele de dialog, dar este imposibil sa patrunzi cu dialogul in CARACATITA de tip mafiot, a acestui sistem diabolic!
Prin urmare, as vrea sa atrag atentia tuturor Presedintilor de Filiala din tara, ca este timpul sa lasam la o parte orice , sa ne organizam si sa iesim centralizat, ordonat si disciplinat im ample actiuni de protest! Atunci cand un sistem corupt se opune respectarii legii si actioneaza impotriva cetatenilor inclusiv impotriva militarilor, prin abuz si santaj, el trebuie indepartat! Iar Presedintele Dogaru, trebuie sa aiba toata sustinerea noastra!

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!

Presedintele Filialei Pitesti, 
Colonel Popescu Victor