sâmbătă, 29 martie 2014

DACA ACESTIA SUNT ''CREMA''ROMANIEI, SA NU NE MIRAM DE CE SUNTEM IN SITUATIA NEEXECUTARII DECIZIILOR JUSTITIEI!



\
SA- I INTREBAM DESCHIS : CARE SUNT REZULTATELE MUNCII LOR PENTRU BINELE CETATENILOR ROMANI?
IN AFARA DE PASCU( si am multe rezerve si aici) ATI AUZIT VREUNUL SA IA ATITUDINE FATA DE DISCRIMINAREA FARA PRECEDENT DIN ARMATA( este cel mai reprezentativ exemplu din lume), mentinuta si la aceasta data,cu sprijinul LOR NEMIJLOCIT?
CINE TOT IMPING ASEMENEA FIGURI-( ALERGATORI DUPA HUZUR)-IN PARLAMENTUL EUROPEAN, IAR UNII DINTRE EI, NU STIU SA VORBEASCA CORECT NICI LIMBA ROMANA? PARTIDELE CARE DE UN SFERT DE SECOL (R. 1989 ) 
NE-AU UMILIT SISTEMATIC SI AU IMBOGATIT MAFIA DE TOATE FELURILE, PENTRU A FI VOTATI MEREU?
NU AU ABSOLUT NICI-UN MERIT SI PRIN URMARE NU MERITA VOTATI!
LOCURILRE REPARTIZATE ROMANIEI IN PARLAMENTUL EUROPEAN, AR TREBUI SA NU FIE OCUPATE!
EU, VOI PROCEDA IN CONSECINTA!
Mai sunt 2 luni pina la alegerile europarlamentare. Romania are alocate 32 de locuri in Parlamentul European. Potrivit simulărilor facute de CSOP, pe baza cotelor electorale din sondaje, Alianţa PSD-PC-UNPR are şansa  să câştige 15 locuri de europarlamentari, urmata de PDL cu 7 mandate, PNL cu  6 mandate PMP  2 mandate şi UDMRtot 2. Conform sondajului, celelalte partide (PPDD, PRM,PNTCD, Forta civica) nu depasesc pragul de 5 la suta.  Din sondajul realizat lipsesccandidatii independenti.  Nu se stie citi dintre ei au reusit sa-si stringa numarul de 100.000 de semnaturi necesare candidaturii. ProblemaAsociatiei pentru integrarea cetatenilor romani in strainatate -Socinro  este sa analizam  concret in perioada urmatoare  care sunt europarlamentarii care au sprijinit pina acum pe romanii aflati  temporar in tarile Uniunii Europene.  Apoi ii vom vota pe  25 mai 2014 in functie de activitatea lor anterioara si  optiunile noastre personale. Avind in vedere ca in cele 65 de zile ramase, site-ul nostru va fi rasfoit  de 200.000 de cetateni unici  din Romania si din strainatate, votul nostru chiar… conteaza! Asadar, pe ei! Sa-i luam bob cu bob de pe listele partidelor pe cei care par a fi eligibili.   Iata, mai jos, lista posibililor europarlamentari cu realizarile si nerealizarile lor. 
Alianţa PSD-PC-UNPR – 15 mandate
corina cretu1. Corina Creţu - vicepreşedinte PSD, în Parlamentul European din 2005. Corina Creţu a fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Ion Iliescu, 2000-2004, fiind aleasă senator la alegerile din 2004. În prezent este la al doilea mandat de europarlamentar. Nota personala D.C.GOLDIS :Acestei doamne i-am adresat o scrisoare deschisa in data de 14.02 2014  pe care o gasitiaiciNu a binevoit sa-mi raspunda, desi am instiintat-o pe blogul ei personal.
Andronescu_Ecaterina 2. Ecaterina Andronescu - vicepreşedinte PSD, fost ministru al Educaţiei, în parlament aleasă pentru a cincea legislatură consecutiv. Între 1996 -2008 a fost deputat, iar începând cu 2008 până în prezent este senator. Nota personala D.C.GOLDIS : Tot respectul pentru Dvs, doamna senator, dar nu stiu ce cautati pe aici. Sunteti pe post de “locomotiva”? Chiar asa de “greoaie” sunt vagoanele din coada? Va linistesc eu! Sunt extrem de “usoare”. Nu prea au incarcatura consistenta…
ivan--150x150 (1)3. Cătălin Ivan - europarlamentar ales în 2009, este purtător de cuvânt al PSD şi preşedinte al organizaţiei PSD sector 1 .În trecut a fost preşedinte al Preşedinte al Organizaţiei Judeţene TSD Iaşi.
4. Dan Nica - deputat PSD la al cincilea mandat, a fost ministru al dan nicaComunicaţiilor în guvernele Ponta şi Năstase. Dan Nica a fost ministru de Interne în 2008, când a fost prezentat de preşedintele Traian Băsescu ca fiind omul care a pus serviciul secret al MAI (fostul “Doi şi-un sfert”) la dispoziţia lui Marian Vanghelie şi a lui Cătălin Voicu. El a pierdut mandatul de la Interne după ce a declarat, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2009 că “autocarele sunt pregătite”, referindu-se la fraudarea alegerilor de către PDL. Nica a fost cercetat pentru abuz în serviciu în dosarul Poşta Română, însă nu a fost pus sub urmărire penală.
damian draghici5. Damian Drăghici - senator UNPR, a fost în 2012 consilier de statpe problemele romilor în aparatul de lucru al premierului Victor Ponta. Artistul de etnie roma este singurul muzician român care a câştigat un premiu Grammy.
6. Maria Grapini a fost al doilea lider PC care, alături de ministrul Agriculturii, a fost ministru IMM-urilor, Turismului şi Mediului de Afaceri în guvernul Ponta II. Grapini este în prezent deputat în colegiul 3, Timişoara, Maria-Grapini-1-150x150aleasă pe listele USL. 
Nota personala D.C.GOLDIS  : Aceasta doamna ar trebui sa ma cunoasca. si astazi. Acum 6 ani cind candida pentru colegiul 3 Timisoara ma cunostea bine, fiindca eram presedinte de cartier si  ma vizita la sedintele pe care le tineam.  Imi vorbea frumos atunci. Anul trecut ne-am intilnit insa in aeroport si s-a facut ca nu ma vede. Asta-i viata! Cind ajungi ministru, uiti de unde ai plecat!
7. Daciana Sârbu - soţia premierului Victor Ponta, este în Parlamentuldaciana-sarbu1 European din 2005 când a fost desemnată observator din partea României. între 2003 şi 2004 a fost secretar de Stat, Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi secretar de Stat, Direcţia Programe pentru Tineret, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.
PascuIoanMircea-150x1508. Ioan Mircea Paşcu - este europarlamentar la al doilea mandat din partea PSD. A fost deputat în Parlamentul României. În primii doi ani după Revoluţie a fost consilier prezidenţial al preşedintelui Ion Iliescu şi ulterior secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale. Între 2000 şi 2004 a fost ministru al apărării în Guvernul Năstase.
Viorica-Dancila_6-134x1659. Viorica Dăncilă - europarlamentar la primul mandat, este în PSD din 1996. A fost preşedinta Organizaţiei de Femei PSD Videle şi consilier local în aceeaşi localitate. Din 2005 pâna în 2009 a fost preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Teleorman şi membră în Consiliul Naţional al PSD.
10. Sorin Moisa - este şef de cabinet al comisarului european pentru agricultură, Dacian Cioloş.
Victor-bostinaru11. Victor Boştinaru - europarlamentar la al doilea mandat. Între 1990 şi 2000 a fost deputat PD. În 2001 s-a înscris în PSD, fiind consilier pentru politică externă şi relaţii internaţionale al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valer Dorneanu (martie 2001- octombrie 2004 şi ianuarie 2005 – aprilie 2006). În ultimele luni ale lui 2004 a fost secretar de Stat, Ministerul Afacerilor Externe.  Nota personala D.C.GOLDIS  : Aveti o bila alba de la mine pentru repetatele pozitii luate in apararea imaginii cetatenilor romani si a Romaniei in strainatate! Dar numai pe pozitia 11, domnule Bostinaru? E chiar asa de mare inghesuiala acolo?
claudiu tanasescu
12. Ciprian Tănăsescu - este fiul fostului senator PRM Dan Claudiu Tănăsescu. Este la al doilea mandat de europarlamentar. Este de profesie medic.  Nota personala D.C.GOLDIS: La unii europarlamentari nici nu stii ce sa scrii.  Ii cauti poza pe imagini Google si n-o gasesti.  Pina si Google se zapaceste si iti da alte poze. Dar nu el este de vina!  Asa ca imi permit sa va intreb domnule europarlamentar: Ce ati facut in ultimii 5 ani? Cum indrazniti sa mai cereti un mandat daca nici Google nu va stie?   
13. Claudia Ţapardel - este vicepreşedinte al TSD.  Candidat nou. Nota personala D.C.GOLDIS : Doamna vicepresedinta,  Google ofera 1020 de rezultate cind v-am cautat numele. Adica exact… VAX. Cu ce v-ati ocupat pina acum? 
14. Laurenţiu Rebega - preşedinte PC Prahova şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Nota personala D.C.GOLDIS : Domnule vicepresedinte, aveti idee cu ce se confrunta tinerii romani din strainatate? 
15. Doru Frunzulică - fost deputat PSD, este secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.
MESAJ ADRESAT P.S.D. din partea lui Dan Constantin GOLDIS:
Ce ati facut domnilor cu Minodora Cliveti, cea mai iubita europarlamentar  de catre cetatenii romani din strainatate? Ea ne-a dat certitudinea ridicarii restrictiilor de pe piata europeana a muncii cu vreo 3 luni inainte de soroc si Dvs nu ati bagat-o pe lista? Unde ati ascuns-o? Sunt mai reprezentativi locurile 12 si 13 de pe lista Dvs? Sau acestia au fost impusi de baronii locali?  Domnule Ponta ce faceti? Cine sunt astia de pe pozitiile 12-15 pe care nu-i stie nici Google? Cum sa-i votam noi, romanii din strainatate ? Stiti cit ne costa pe noi un vot? Vreo 100 de euro -benzina si o zi pierduta… Pentru cine sa bat 400 de kilometri dus intors pina la Munchen, Hamburg sau Strassburg? 
PDL – 7 mandate
1. Theodor Stolojan - în prezent europarlamentar PDL. A fost premier al României în perioada octombrie 1991-noiembrie 1992. Ulterior, a lucrat pentru Banca Mondială şi pentru Grupul Tofan. În 1996,a susţinut candidatura la Preşedinţie a candidatului PDSR, Ion Iliescu. În iulie 2000, Stolojan a reintrat în politică, candidând la Preşedinţie din partea Partidului Naţional Liberal, iar din august 2002 devine preşedintele PNL. În 2003 a pus bazele Alianţei Dreptate şi Adevăr, alături de Traian Băsescu, fiind anunţat candidat al acesteia la preşedinţie, însă s-a retras. A fost consilier prezidenţial până în octombrie 2006, pentru ca în decembrie să fondeze PLD care a fuzionat cu PD. A fost nominalizat de PDL candidat la funcţia de premier în 2008, însă s-a retras.
monica macovei
2. Monica Macovei - fost procuror şi avocat, este în prezent europarlamentar PDL. În peroada 2004-2007 a fost ministru al Justiţiei, iniţiind o serie de reforme în sistem şi eliminând steguleţele roşii puse de Comisia Europeană. Este considerată „mama” Agenţiei Naţionale de Integritate, militnd pentru transparentizarea funcţiei publice. Anterior poziţiei de ministru al justiţiei a condus Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului-Comitetul Helsinki.
traian ung3. Traian Ungureanu - publicist, este europarlamentar la primul mandat din partea PDL. Este membru în  Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale şi în Delegaţia la Comisia parlamentară de cooperare UE-Moldova. Nota personala D.C.GOLDIS : La omul acesta i-am scris odata toate problemele cu care se confrunta cetatenii romani din strainatate si culmea a fost ca mi-a raspuns. I-am publicat si raspundul si acel raspuns a fost citit de 40.000 de ori.  Ii dau o bila alba pentru el personal, dar din pacate, nu pot vota echipa lui asa ca… Stiti foarte bine domnule Ungureanu, ca asa e in sport: poti sa dai multe goluri, dar daca nu te ajuta si echipa, meciul se pierde…
4. Marian Jean Marinescu - membru PD din 1992, având o serie de funcţii de conducere în organizaţia Dolj, este europarlamentar PDL din 2007 până în prezent. Este vicepreşedintele Grupului PPE-DE din cadrul Parlamentului European. Este membru în Comisia pentru transport şi turism şi în Delegaţia pentru relaţiile cu Albania, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru şi Kosovo. Un raport întocmit de Marian-Jean Marinescu ce presupune ca programele de radionavigaţie prin satelit Galileo şi  EGNOS să pună la dispoziţia cetăţenilor o alternativă europeană civilă la semnalul american GPS sau la cel rusesc Glonass, de care utilizatorii GNSS au depins până acum, a fost adoptat de Parlamentul European la sfârşitul lui 2013.
5. Rareş Niculescu - este europarlamentar la primul mandat. Între 2000 şi 2004 a fost consilier al lui Emil Boc, deputat la vremea respectivă, pentru ca, ulterior, să-l urmeze pe acesta la Primăria Cluj unde a fost director. Între 2005 şi 2007 a fost consilier al minsitrului de Interne, Vasile Blaga.
6. Orest Onofrei - fost membru PNŢCD, acesta a migrat la PNL în 2003, fiind ales un an mai târziu deputat. Renunţă peste un an pentru a fi prefect de Suceava în perioada 2005-2008. În 2008 s-a înscris în PDL pe lista căruia a fost ales senator. este susţinut de organizaţia Suceava. Nota personala D.C.GOLDIS : Cam multe partide domnule Onofrei pentru un candidat perpetuu! Mai lasati si altora posibilitatea de a fi ales!
7. Dragoş David - a fost europarlamentar până în 2009, în prezent este prim-vicepreşedinte al PDL Braşov şi un apropiat al primarului George Scripcaru.
PNL – 6 mandate
norica-nicolai_landscape-small
1. Norica Nicolai - a fost procuror, avocat şi lector universitar. A fost secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarătăţii Sociale în perioada 1997 – 2000. Ulterior, a fost senator, în perioada 2004 – 2008, din partea PNL. La sfârşitul anului 2007 a fost desemnată de premierul Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcţia de ministru al Justiţiei. Preşedintele Traian Băsescu a refuzat, însă, numirea invocând „mapa profesională” a Noricăi Nicolai de pe vremea când era procuror. Din 2009 este membru al Parlamentului European, din partea PNL.
2. Adina Ioana Vălean - este soţia liderul adina valeanPNL, Crin Antonescu. A fost profesor de matematică, a lucrat ca director în mai multe ONG-uri, a intrat în PNL în anul 1999, iar în anul 2004 a fost aleasă deputat în Parlamentul României. În 2009 a fost aleasă europarlamentar din partea PNL. De asemenea, ea este vice-preşedinte al grupului politic ALDE din Parlamentul European.  Nota personala D.C.GOLDIS :  Am apreciat si eu si toti ceilalti romani de peste hotare chestia cu roamingul. Felicitari ! Dar atentie! Daca plecati din ALDE-cum se zvoneste- ne suparam!
ramona manescu
3. Ramona Mănescu - are o vechime de 23 de ani în PNL, însă cariera sa politică se leagă, în mare parte, de cea a soţului său, Rareş Mănescu, primarul sectorului 6 şi omul de încredere a lui Crin Antonescu. Relaţia privilegiată a lui Rareş Mănescu cu liderul PNL a fost practic oficializată anul trecut la locale când şeful PNL l-a impus drept candidat la primăria sectorului 6, în ciuda opoziţiei aripii Tăriceanu-Chiliman. A fost europarlamentar ales în 2007 şi reconfirmat în 2009. A fost ministru al Transporturilor timp de şase luni, până la ieşirea PNL de la guvernare, la începutul lunii martie 2014.
renate_weber4. Renate Weber - de profesie jurist, s-a implicat activ în apărarea drepturilor omului. A fost avocat, lector universitar, preşedinte al Fundaţiei Soros România şi al Fundaţiei pentru o Societate Deschisă din România, şi consilieră a lui Traian Băsescu (2004 – 2005). La alegerile pentru Parlamentul European din 2007, a fost aleasă eurodeputat din partea PNL, iar la alegerile din 2009 a câştigat un nou mandat de europarlamentar, pe lista aceluiaşi partid.
5. Cristian Buşoi -  a intrat în politică în 1996, fiind până în 1998 vicepreşedinte fondator al Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal (TNL).  În perioada octombrie 2002 – mai 2004, a fost consilier al vicepreşedintelui PNLbusoi-150x150 Călin Popescu-Tăriceanu, iar între decembrie 2004 şi aprilie 2007, deputat. În 2009 a fost ales, din partea PNL, europarlamentar. A ocupat funcţia până în iunie 2013, când a fost numit la conducerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS). funcţie din care a demisionat odată cu ieşirea PNL de la guvernare.  Nota personala GOLDIS : Si pe omul asta il cunosc personal.  E cam precipitat, vorbeste foarte repede, dar e muncitor si bine intentionat. Atita vreme cit a fost la Parlamentul European a facut treaba buna. Merita sa fie votat! Dar imi permit sa-l intreb acum: ” Sefule, ce ai facut cu cardul national de sanatate? Ne trebuie aici, peste granita, si nu il avem!”
eduard6. Eduard Hellvig - a fost consilier al ministrului de Interne Constantin Dudu Ionescu (1999 – 2000) şi deputat în Parlamentul României (2004 – 2008). Timp de un an, 2006 – 2007, a fost ales să facă parte dintre primii europarlamentari ai României. În 2009 a fost coordonatorul campaniei PNL pentru prezidenţiale. A făcut parte din Guvernul Ponta, ca Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, demisionând după un an din cauza unui candal de incompatibilitate. În septembrie 2013 a demisionat din Camera Deputaţilor pentru a prelua unul dintre posturile de europarlamentar rămase libere după demisiile Ramonei Mănescu şi a lui Cristian Buşoi. Este secretar general al PNL.
PMP- 2 mandate
preda
1. Cristian Preda - profesor universitar, este europarlamentar ales pe lista PDL în 2009. A făcut parte din grupul reformiştilor din PDL, alături de Monica Macovei şi Sever Voinescu, fiind ales prim-vicepreşedinte al partiduluiîn 2012. Declaraţiile sale critice la adresa conducerii PDL pe care a acuzat-o de „fesenism” i-au atras suspendarea din partid anul trecut. La începutul acestui an, s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară. La sfârşitul anilor 90, a fost consilier al preşedintelui Emil Constantinescu.  Între 2005 şi 2007 a fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, iar ulterior consilier prezidenţial al preşedintelui Traian Băsescu.
eba 22. Elena Băsescu - este fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu şi europarlamentar la primul mandat. A candidat ca independentă în 2009, fiind susţinută neoficial de PDL. Fără a face un anunţ oficial, surse politice suţin că Elena Băsescu va candida pentru un nou mandat de eurodeputat din partea PMP.
UDMR – 2 mandate
iuliu1. Iuliu Winkler - este la al doilea mandat de europarlamentar UDMR. A fost  subprefect al judeţului Hunedoara, între 1999 şi 2000, şi ulterior deputat  până în  2004). În perioada 2004 -  2007 a fost ministru delegat pentru Comerţ în Ministerul Economiei şi Comerţului, iar pentru o scurtă perioadă de imp, în 2007, a fost ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţie.
csaba2. Csaba Sógor, pastor reformat, şi-a început activitatea politică în anul 1990. A fost ales ca senator din partea judeţului Harghita, pe listele partidului UDMR, în legislatura 2000-2004. A fost reales ca senator în aceeaşi circumcripţie electorală, pentru legislatura 2004-2008. În 2007 a fost ales eurodeputat din partea UDMR. Este un apropiat al lui Laszlo Tokes, despre care a dat şi trei declaraţii la Securitate. Este un militant activ al autonomiei Ţinutului Secuiesc. Nota personala D.C.GOLDIS : Nu sunt de acord cu dvs fiindca faceti politica din AMVON si, pe deasupra , sustineti si prostia asta cu Tinutul SECUIESC. Nu va voi vota in niciun fel. 
Cu stima si nu prea,  Dan Constantin Goldis, presedintele Asociaţia pentru integrarea cetătenilor romani in Uniunea Europeana- SOCINRO  

Rate this: