joi, 27 februarie 2014

NU am votat USD si nici UDMR! Noi am votat USL! NU VOM RECUNOASTE UN GUVERN CARE PRIN INTRODUCEREA UDMR IN DISPOZITIVUL SAU, ESTE DESCALIFICAT! IN ACESTE CONDITII, macar si pentru intentie ,CEREM DEMISIA LUI PONTA!

            ...<< esenta vietii este vointa de a fi tare>>...
                                      - Nietzsche-

NU am votat USD si UDMR! Protestam impotriva aducerii la guvernare a UDMR!

Stimati camarazi,
Discriminarea, violenta, coruptia, talhariile de orice fel, accidentele , somajul, manipularea facuta de posturile de televiziune in umbra carora stau impingatorii securisto-comunisti, accentueaza pe zi ce trece, starea de instabilitate a unui stat esuat! Este precum o maladie in stadiul final! Preocupati ca niste sacali  in haita, sau individual, de procurarea  hranei , conglomeratul parlamentar, face calculul jocului murdar al majoritatii parlamentare,  iar semi/guvernului Ponta ii frige pielea de negocieri cu UDMR! Ce parere aveti domnilor de acesti diletanti?
Radu Tudor si Dana Grecu fac spune la ''ordinea zilei'' la fel ca si ceilalti de la Romania Tv., incriminandu-l pe Antonescu, de ruperea/spargerea USL. Nu stiam ca moderatorii de la Antena 3, de cand i-a luat Antonescu la invartit, s-au PSD.izat imediat! Au coabitat cum a facut-o si Ponta. Apropo despre coabitare,...nimic.!..Dar e vinovat Antonescu! Pardon! Antonescu a procedat corect! Cred ca s-a saturat de matrapazlacurile PSDistilor si ifosele coabitantului Ponta ! Desi le-am trimis mesaje despre modul cum guverneaza Ponta prin Dusa si Oprea, NEpunand in executare HJD si Irevocabile la nivelul institutiei care manageriaza apararea tarii, nici-o vorba! Nici-o vorba despre modul cum a ajuns acest UNPR la guvernare, cine l-a votat ca partid, este, nu este legal,... nimic!... Nimic despre ce s-a intamplat in MAp.N in timpul ministeriatului lui Oprea ! Ciocul mic si Joc de glezne! NU are relevanta  ce am votat : am votat alianta USL pentru a rezolva problemele grave ale majoritatii cetatenilor si cea a administratiei prezidentiale si constatam ca de fapt, lichelele politice se joaca cu voturile cetatenilor, ignorandu-le cu nerusinare ! Ponta , NU am votat USD si nici UDMR ! Si guvernul care-l vei forma este NElegal, el nu este rezultatul aliantei USL care ai sacrificat-o pentru Oprea ? Nu stiu daca are curajul sa miste in front cu numaratoarea voturilor, unde sperati in ''modificari''de cifre! 
Mai aflam ca in urma regretabilului si intolerabilului gest politic major,in care domnul Klaus.Johanis, a plecat din nou la Sibiu, asa cum a venit,  Tariceanu s-a dus la sultanul PSD sa-i cada in varful papucului pentru negocieri, de ce si pentru ce, numai el stie! Vrea sa candideze la sefia statului si sa-si traga si partid! La Sfantul Asteapta ca tot va apare acest Sfant in  calendarul ortodox crestin...Asa bate un vant dinspre Patriarhie...
Suntem in situatia identica PDL / Boc sau Boc / PDL! Ce mizerie politica ! Ce jenant!
Copilul minune USD, nascut la ceas de taina, este deja mort. Ponta,Voiculescu,Oprea- compromisi total in fata opiniei publice, vor da socoteala in fata celor care i-au votat, mai mult pe unii si deloc pe altii!
Noi, militarii in rezerva, ca si marea muta ''activa'', am crezut, am sperat, am asteptat rabdatori si disciplinati, ca de obicei!
Bataia de joc, dezonoarea , aroganta si discriminarea transmisa zi de zi de acesti ''politicieni'', a luat sfarsit!
Sa trecem gradual, la reorganizarea dispozitivului si actiunilor noastre specifice. In perioada urmatoare SCMD trebuie sa se afirme ca stindardul luptei pentru libertate,dreptate si adevar, pentru apararea valorilor democratiei reale si a principiilor statului de drept! 
Credem intr-un SCMD reformat, organizat, puternic! A sosit timpul schimbarii pentru ca in Romania, dupa un sfert de secol de la Evenimentele Tragice din decembrie 1989, sistemul politic a prabusit statul.Galetile portocalii si rosii incarcate cu zahar, ulei , faina, etc..., prezente mereu la ceas de cumpana electorala, destinate prostimii , lingailor si tradatorilor de neam si tara ,trebuie decontate!

Cu respect pentru valorile si traditiile poporului roman si armatei lui!

Biroul Operativ al Filialei 1 Pitesti.
Presedinte,
Victor Popescu