marți, 29 ianuarie 2013

NU ESTE BINE domnule Ponta ! DE CAND SI PANA CAND IN TIMP DE AUSTERITATE PENTRU TARA ,SE MARESC PENSII LA M.Ap.N ? RASPUNSURILE DATE LA CONFERINTA DE PRESA din 28.01 2013 ,IN LEGATURA CU SITUATIA PENSIILOR MILITARE ,VA DESCALIFICA IREVOCABIL ! ESTE INADMISIBIL CA UN PREMIER SA 'ARUNCE PUR SI SIMPLU RASPUNDEREA POLITICA ,PE UN MINISTRU IN FUNCTIE DE O LUNA SI JUMATATE DE ZILE ! ESTE INCREDIBIL CE PRIORITATE EXTRAORDINARA AVETI...'''SA NU FIE AFECTATI CEI 90 % CU PENSII I MARITE ! DUPA CE LEGE AU EI PENSII MARITE ? SAU VRETI SA SPUNETI CA DE ACEEA ATI PLECAT DIN SALA DE SEDINTE A PARLAMENTULUI ROMANIEI ,CA ROBERTA ANASTASE SI BASESCU SA FACA JOCUL PDL IN FURTUL BANILOR NOSTRII ?CU ALTE CUVINTE SI PE INTELESUL TUTUROR : GUVERNATI PE LEGILE BOC ? CA PROCUROR SUSTINETI ILEGALITATILE SI ABUZURILE ?


GRUPUL FILIALELOR <<MUNTENIA SUD>>                                                                                                                                              Motto : ''Cand vedem ca toti aceia care vorbe mari arunca / Numai banul il vaneaza si castigul fara munca ,/ Azi ,cand fraza lustruita nu ne poate insela ,/ Astazi altii sunt de vina ,domnii mei ,nu este -asa ? / Prea v-ati aratat arama ,sfasiind aceasta tara , / Prea facurati neamul nostru de rusine si ocara ,/ Prea v-ati batut joc de limba ,de strabuni si obicei , / Ca sa nu s-arate-odata ce sunteti - niste misei ! '' (Eminescu ) .

PUBLIC

Am publicat nenumarate comunicate ,puncte de vedere ,informatii de larg interes civic si public ,opinii ,etc ...
Acum suntem, in cel mai critic punct cu putinta  ,peste care ,in opinia mea ,NU se mai poate trece .
Obraznicia ,cinismul si aroganta acestui guvern condus de un premier pe masura, care ne fura ilegal ,in fiecare luna, sume extraordinare de bani (unde se duc aceste sume ?) ne determina sa trecem la masuri extreme .Ca sa nu mai vorbim de cumetria in vazul lumii ,data exemplu si pentru subordonati .Esenta esentelor am scris-o in titlul postarii .
Sustinem in TOTALITATE propunerile Filialei Brasov ! GRUPUL FILIALELOR <<MUNTENIA SUD>> ,a militat intotdeauna pentru dialog ,pentru dialog CONSTRUCTIV . Nu avem insa cu cine .Prin urmare ,avand si o situatie deosebita aici la Pitesti ( trecerea la masuri extreme de protest : LEGAREA CU LANTURI -actiune stopata de Presedintele Filialei ) si mai ales in urma celor doua actiuni pe plan local cu alianta usl Arges ,FARA NICI-UN REZULTAT , SUNTEM HOTARATI SA TRECEM la masuri exceptionale ,SPONTANE ca sa nu mai fie nevoie de aprobari .
Si ca sa raspund si celor ''chipurile 90%''cu pensii marite ILEGAL ,si mai ales in conditii de austeritate ,asa cum spunea procurorul boc (vedeti ? Procurorii se completeaza si se ajuta reciproc !sic...) ,ii recomand dl.ui Ponta, sa-i agreeze  in continuare, RACORDATI la punctul de pensie ,SCOSI din evidenta Casei de Pensii Sectoriale a MAp.N  ,iar pentru cei care luptam pentru apararea principiilor si drepturilor noastre fundamentale ,SA RESPECTE LEGEA SI HOTARARILE JUDECATORESTI !
Solicitam RASPUNSUL managerului FACIAS ! ( Nu va ascundeti ,caci suntem Filiala care v-am acordat sprijin total la Pitesti ,pentru demiterea lui Basescu ; Noi nu uitam ! Cum aparati cetatenii de abuzuri ? Ce ati facut concret pentru abuzurile guvernului Ponta ( 1 si 2) impotriva pensionarilor militari ,carora le sunt sustrase lunar din pensie , sume importante de bani ? Va tot plimbati pe la Antena 3 si discutati despre tot felul de chestiuni inepte ,numai despre abuzuri fara precedent in istoria armatei si a Romaniei ,NU ! De ce ?
Solicitam RASPUNSUL bancherilor ,pentru imposibilitatea achitarii creditelor de acei pensionari ,care in baza unui drept legal ,au facut imprumuturi la banci !  O sa va dam in judecata pentru ca restantele ,sa vi le achite guvernul ,caci guvernul patroneaza ILEGALITATLIE .
Conducerii Centrale a SCMD ,nu-i solicitam decat ATENTIE MARITA la ceea ce se intampla !
In acest context ,ROG TOTI PRESEDINTII FILIALELOR DIN REGIUNEA GEOGRAFICA <<MUNTENIA SUD >>sa ne conjugam eforturile ,pentru INLATURAREA NEDREPTATII PANA LA CAPAT !
Rog sa raspundeti pe blogurile Filialelor !
Honor et Patria ,Vae Victis !
Vicepresedinte CD 
Presedintele Filialei 1 Pitesti 
Colonel ,Victor POPESCU

Nu UITATI : 5000 daca am mai ramas in acest sindicat + 5000 de sotii care ne vor urma +5000 de copii care ne vor urma ,suntem 15.000 -o forta extraordinara si o voce a democratiei ,care NU poate fi infranta de nici-o alta forta ! O forta care lupta pentru apararea onoarei si demnitatii militare ,a drepturilor militarilor in cauza si ale cetatenilor !

ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! ASA CUM AM JURAT !

Pe 16.02 2013 ,in Piata Victoriei ,IMPREUNA cu Familiile noastre .Unii din camarazii nostrii ,membrii ai PSD ,se vor lega in lanturi si-si vor arde carnetele de partid !